Om Malene

Min vej til den den spirituelle verden.

Jeg har nok altid vist, at jeg kunne mærke mennesker mere end andre, jeg har nok bare aldrig tænkt over, at jeg ville bruge det til mere end, at være tro mod mit liv samt hjælpe andre hvor jeg kunne på min vej.

Jeg er født i 1983 opvokset i Korsør, som 15 årige startede min vej i modebranchen, da jeg fik mit første job og derefter gik det hånd i hånd, som indkøber, chef, og salgsvejen.

Da jeg fik vores søn i 2014, besluttede jeg mig for, at gå vejen som selvstændig leve efter mine egne regler, samt være min egen lykkesmed.

Jeg startede min virksomhed op i 2015 i modebranchen og den har kun gået en vej og det er frem, imens er jeg som menneske blevet mere bevist om mine evner og gør god brug af dem i min hverdag. Som årene er gået begyndte flere at spørger mig til råd og vejledning i livets gang, samt forretningslivet, så derfor har jeg nu besluttet, at tage springet og gå hele vejen med mit sprituelle hjerte for jeg ved, at alt skal nok gå hvis du går med kærlighed og den gode energi.

Jeg traf valget, at tage en uddannelse indenfor den clairvoyante verden hos den bedste clairvoyant jeg kunne finde, da det for mig er vigtigt, at være fagligtligt samt etisk uddannet så meget jeg vil kunne blive i denne sprituelle verden.

Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen hos mig hvor vi sammen kan udvikle din rejse her i dette liv.