Om Malene

Jeg har nok altid vidst, at jeg kunne noget specielt med mennesker.

Jeg har brugt det i min hverdag i mit virke som leder i erhvervslivet, samt årene som selvstædig i modebranchen til at hjælpe og udfordre mine omgivelse. Få ledere og medarbejdere til at se forretningsdrift på en ny måde ved at implementere spirituel ledelse og spirituel rådgivning i de enkelte virksomheder.

I mit virke som selvstændig har jeg et godt indblik for forretningsforståelse samt en indsigt i hvilke udfordringer og udviklingsområder, de enkelte virksomheder står overfor.

Det er der min spirituelle ledelsestilgang samt mine evner kan være med til, at hjælpe dig som leder og menneske i din udvikling i både i erhverslivet, samt i dit personlige virke.

Jeg vil kunne rådgive dig både personligt, samt erhvervsmæssigt i hvordan du får den bedste udgave af dig frem i din hverdag.

Referencer

"Som selvstændig bruger jeg Blivhel, som sparring og rådgivning. Jeg har haft stor glæde og gavn af de sessioner jeg har modtaget og føler det har hjulpet min virksomhed og mig personligt på rette vej. Jeg han varmt anbefale Malene fra blivhel"
Catrine
Virksomhedsejer

"Jeg havde brug for nye udfordringer og forandringer i mit arbejdsliv. Pga. Malenes spirituelle rådgivning, er jeg i dag selvstændig og driver to virksomheder. Uden Malenes rådgivning var jeg aldrig kommet i mål."
Klai
Virksomhedsejer